Melbu Hotell
Restaurant
Tradisjonell mat – kortreist!
Vår region er kjent for høy kvalitet på fisk og lammekjøtt.
Vanntemperaturen er perfekt for torsken, som hvert år kommer i store mengder til vår region for å gyte. Denne torsken kalles skrei, og den danner grunnlaget for millioner av torskemåltider av ulik sort.
Oppdrettslaksen til Nordlaks, som er hjemmehørende på Hadseløya, ble kåret til «best i test» av TV2’s Matkontrollen. Vannkvalitet og vanntemperatur er en av årsakene til dette.
Lammene i Vesterålen spiser gress som jevnlig sprayes med saltvann. Dette medfører høy kvalitet på kjøttet, og en smak som tåler sammenligning med det meste.
I vår restaurant får du i all hovedsak kortreist mat. Vi er opptatt av mat som gjenspeiler vår region.
Vi håper tradisjonell mat med en spennende og moderne vri, skal sørge for at ditt besøk i vår restaurant blir minneverdig.
Besøk Vesterålen – Vandreparadiset i nord!
Vi har ledig rom!
Melbu Hotell er perfekt plassert på Melbu, midt i øyrikene Lofoten og Vesterålen. Avstanden er kort til de gode og varierte fjellopplevelsene som du får på Hadseløya.
(+47) 76 16 00 00
Chr. Fredriksens gate 3, 8445 Melbu
booking@m-h.no
Booking
Send oss en forespørsel og vi kontakter deg innen kort tid.